logoVeganSnack

Hľadať

Moja história

t
2016

Začínam koláčikovať!

Začínam koláčikovať! Najskôr som začala skúšať moje kulinárske umenie len veľmi opatrne. Experimentovala som s malými raw koláčikmi – snackmi z orechov a sušeného ovocia. Bavilo ma to čím ďalej tým viac a tak som sa rozhodla k pomerne ráznemu kroku - dala som výpoveď v práci. Dodnes si pamätám ten pocit prvotnej neistoty, ktorý ma na začiatku sprevádzal a to hlavne preto, že nie som vyučená cukrárka. Jediné, čo som mala, bola chuť učiť sa a láska ku koláčikom. Moje dezerty si však veľmi rýchlo našli spokojných zákazníkov a tak som začala s donáškovou službou.

d
2017

Začiatky boli tŕnisté.

Začiatky boli tŕnisté, ale keď Ťa niečo baví, urobíš všetko preto, aby sa Tvoja záľuba, mohla stať prácou. O raw foode som sa začala učiť na kurzoch a postupne som skúšala ďalšie formy koláčikov od drobných trvanlivých dezertov, cez chutné krémy v pohároch, po cupcaky i zložité torty. Zo sladkého som prešla na slané krekry, čo mi otvorilo ďalšie dvere tohto čarovného sladkoslaného sveta.

k
2018

Experimenty.

Experimenty, hokusy a pokusy priniesli ovocie a na prácu som si musela nájsť posilu. Nové recepty som vyladila k dokonalosti tak, aby nielen úžasne chutili, ale potešili hneď na prvý pohľad. Snažím sa, aby každý jeden koláčik prinášal zdravotné benefity, lebo uznaj, potom sa hreší oveľa jednoduchšie Používam výlučne kvalitné suroviny a dbám na to, aby boli koláčiky ľahké na trávenie. Mojou špecialitou je írsky mach, morská riasa, ktorá nemá chuť ani vôňu ale funguje ako výborné zahusťovadlo. Írsky mach je prírodný kolagén a ponúka viacero zdravotných benefitov. Tvoje kĺby, pamäť i trávenie tento zázrak ocenia.

f
2019

Fresh Market!

Otváram stánok vo Fresh Market! Moja malá výrobňa šťastia sa rozširuje a mňa veľmi teší, že koláčiky chutia toľkým šťastným zákazníkom. Postupne zásobujem viacero kaviarní a reštaurácii v Bratislave. Veľmi rada pripravím koláčiky na súkromné akcie alebo firemné večierky pre všetky maškrtné jazýčky.